perjantai 6. helmikuuta 2015

Seuraamista ja noutoa

Tottikseen saatiin tänään piiiitkästä aikaa ohjausta. Seuraamisessa Vellulla on ollut ongelmana nyt matala pään asento, johon en oo osannut puuttua oikein millään tavalla. Katsekontakti siis pysyy, mutta pää on jännästi tavallaan kropan jatkeena. Ainoastaan häriössä viimeks V seuras ekaa kertaa pää kunnolla pystyssä. Askelsiirtymät tekee ok. En oo niin taitava että takaraivokontaktia osaisin rakentaa, minkä johdosta koko liike on jäänyt vähän taka-alalle.. Sain ohjeeks nyt tarvittaessa auttaa koiran pään ylös ja naksulla merkata oikean suorituksen. Loogista. Treenaaminen varmaan auttais.

Noutokapulalla tehtiin pitotreeniä. Rauhavaihe on jo nätti, mutta jos löysään omaa otetta riuhtoo toi lelun/kapulan itelleen. Ei muuta ku vähitellen höllään otetta ja otan häiriöt mukaan. Treeniä vaan lisää tähänKIN! Nyt tarvis oikeesti herätä vähän tottistelemaan..

2 kommenttia:

Janni kirjoitti...

Rumolla on sama ongelma pään kanssa, se jää aina matalalle. Herra kelpie vissiin tykkää kytätä liikettä niin paljon ettei voi keskittyä pyrkimään ylemmäs. Rumolla on jonkin verran auttanut etenkin se, että puuttuu heti liikkeelle lähtöön ja treenaa niitä. Onhan se sivulla pää pystyssä, mutta ekalla askeleella tiputtaa pään alemmas. Ehkä jonain päivänä se asento pysyy liikkeessäkin... :D

Reija kirjoitti...

Haha, ehkä ois sittenki pitäny ottaa malinoosi. :'D Tosta on lyhyt matka siihen et alkaa katsekontakti tippua, ni ainaki yritän kovasti korjata! Mut hei Rumon seuruitahan on aina kehuttu!