sunnuntai 18. tammikuuta 2015

Teinimutantti treenaa

Viikonloppuna oltiin Ojansivun Katjan agikoulutuksessa omalla hallilla. Vähän extempore osallistuttiin ku satuin kuulemaan koulutuksesta vasta muutamaa päivää ennen, mutta onneks tuli mentyä! Vellu teki kaks 10 min settiä. Poimin radalta teinihirmulle mielestäni sopivat pätkät ja hää teki kyllä hyvällä fiiliksellä. Nyt tarvii kiinnittää huomiota tiukkoihin linjoihin siivekkeiden kierroissa (mm. niistot ja valssit), ennen ku rimoja nostetaan. Ollaan nyt menty 35-40 cm rimoilla. Iän puolesta vois toki tehdä jo korkeempia, mutta ku treenaaminen ei oo mitenkään liian ahkeraa, niin mielummin katson toistojen määrää ku ikää. Lisäks irtoamista ja apupalkkaajan olemassaoloa pitää muistella. :P Aika nopskaan vielä muksu väsyy ku tekee niin täysiiiii. Tikkas multa toisen käsivarrenki mustaks.

Turussakin ollaan nyt viiden kerran pentujatkokurssilla. Velmulla on nyt kk ajan ollut jonkunnäköstä mörköilyä tms. ja selvästi uusi halli tuottaa jotain outoja käyttäytymisiä vielä. Omilla halleilla, esim. nyt just viikolopun koulutuksessa, ei pieni häiriö haittaa ja palkkautuu hyvin mitenkä vaan kyllääntymättä. Turussa viimeks kun tehtiin ratatreeniä, V kuitenki häiriinty mm. yleisön aivastuksesta ja vieressä seisovasta kouluttajasta. :D Olin vähä ihmeissäni enkä osannut suhtautua mutanttiin oikein, nauratti ja sitten ärsytti. :'D Tarvii antaa raukalle aikaa. <3 Ehkä ens kerralla katotaan miten alan tehdä kokonaista puomia! Tai siis tiedänhän mä, mutten uskalla alottaa ilman jotain varmistusta.. Nii. :)

Tänään piti olla töttistreeneissä kouluttaja katsomassa pitkästä aikaa perään, mutta hän sairastui ja treenattiin itseksemme. Harmitti ku olisin halunnut että seuraamista katsotaan, ni sitte tuntui vähä sellaselta puuhastelulta. Askelsiirtymät sujuu tosi hyvin, mutta tarvis alkaa vähän jalostaa tätä hommaa. Vaikeeta on! Velmu ei toimi samalla lailla tässä ku Rico ja toki alkuopetuskin oli erilainen. Kiva haaste, mutta oh boy tarttisin nyt jo jonkun väliaikatsekkauksen.. Noutokapulalla pelattiin myös ja hei, sillä on idea edessä istumisesta! Se myös hakee kapulaa! Täähän on kohta valmis. ;) Agilityssa meillä on nyt hirmu hyvin yksäreitä ym. koulutuksia, mutta tokoon/tottikseen kaipaisin vielä enemmän apua. Miten tää näin päin on menny?

Ei kommentteja: