tiistai 27. tammikuuta 2015

Agia ja vähän tokoa

Viime postauksen jälkeen treenit on edelleen olleet aika agilitypainotteisia. Lauantaina tapahtui mun mielestä työvoitto, kun treenattiin Turussa viimeks mörköilyä aiheuttaneella hallilla - ATT:llä siis. ;) Vellu oli oma itsensä ja pystyi keskittymään tekemiseen normaalisti. Mörköilykerralla kaverin koiralle iski järkky veriripuli matkalla, niin mietin mahtoiko se vaikuttaa jotenkin muihinki autossa olleisiin koiriin.. En varmaankaan pääse lopuille kurssikerroille, joten kiva että hallista jäi ok olo. Kotopuolessa on tehty ihan vaan hyppysuoria ja irtoamista hetsaustreeninä plus sitten mun yhtä inhokkiohjauksista, nimittäin niistoa! Irtoamisen lisäks pitäiskin muistaa panostaa ohjauksiin tulemiseen.


Siinä niistokoostetta eiliseltä. Videolta näkee, ettei mun käsi tuu riman yli ihan niin pitkälle ku niistossa kuuluis. On me vähän muisteltu keinuakin ja kepit V teki ekaa kertaa kokonaisina verkoilla.

Sunnuntaina myös tokoiltiin. Tehtiin omalla vuorollamme luoksetuloa ja uutta tokohyppyä. Suorat luoksarit alkaa olla jo aika kivan näkösiä! Tein välillä avun kanssa ja muutaman toiston ilman. Onhan se aika tiivis joo.. Tokohyppy oli ihan lame, ilman opetusta kaikki kelpit teki oikeaoppisen suorituksen. :D Ainoastaan hyppääminen ennen käskyä voi tässä kosahtaa, ellei koira jostain ihme syystä tuu sitte esteen ohi. Ryhmässä otettiin ekaa kertaa paikkamakuuta. Ensin jätkällä kävi kierrokset aika kovilla, mutta suuntas hetken päästä toimintansa muhun. Ei ollut tarkoitus tehdä seuraamista, mutta koira purki painetta niin kivasti tarjoamalla seuruuta monta askelta, että tottakai sitte vahvistelin. Parasta vire tähän mennessä! Olikohan vaan aivopieru vai saanko todistaa tätä jatkossakin, jää nähtäväksi.. ;) Paikkamakuussakin V pysyi hienosti. Vapautin muutaman kerran, mutta pystyin menemään jo tosi kauas ja tekemään kaikenlaisia kevätjuhlaliikkeitä. Ei haitannut vaikka kaveri toisesta päädystä koikkelehti kerran pois paikaltaan ja toiselle vähän karjaistiin ruualle varastamisesta. Onpas ollu nyt hyviä reenejä! Varsinkin aksassa tarvitsen silti ohjattuja treenejä paljon, koska muuten jään tosi helposti mukavuusalueelle ihmettelemään. :P Nyt pidetään muutama päivä huilia.

Ei kommentteja: